Haj-Mal under lök och olivtäcke
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g pangasiusfilé
  • 1 grön paprika
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk pressad limesaft
  • 1 tsk salt
  • 2-3 schalottenlökar
  • 1 purjolök
  • ½ dl vatten
  • 1 dl vitt vin
  • 1 krm salt
  • 1 msk flytande honung
  • ½ dl finhackade soltorkade tomater i olja
  • 20 svarta oliver med kärnor
  • (Kalamata)
  • grovriven parmesanost
  • sås.
  • 1 äggula
  • 1 msk pressad limesaft
  • ½ dl olivolja
  • ½ dl finhackad färsk basilika
  • 1 tsk flytande honung
  • ½ krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.