4 600 g högrev 200 g rökt sidfläsk 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 10 kvistar timjan 4 dl rödvin 3 msk konc kalvfond 4 dl vatten ev majsstärkelse 400 g kantareller 125 g salladslök smör salt svartpeppar 1/2 kruka gräslök Lägg till i inköpslistan
Ett långkok där högrev och sidfläsk samsas medkantareller och timjan. Här hemma blev det fika i skenet av det första stearinljuset med både pepparkakor och julmust dagen till ära
Körde på högrev och massor av färskakantareller. färsk timjan. -) Himla smidigt med SATS onlineträning tycker jag, finns massor av olika pass att välja mellan
kokar upp, rensa kantarellerna och skär salladslöken i strimlor. Detta är en riktigt. delen av baconet, svamp- och lökfräset i grytan strax före servering
Smaka av med soja och teriyakisås. Förväll och smörstekt kantarellerna och lägg dem åt sidan. mån, 2013-09-16 20. Häll över grädde och låt puttra ca 40-50 min. Smula över buljongtärningen, chilin och låt puttra 10 minuter till
Ruskigt gott, vi följer upp gårdagens fläskkotletter med ett riktigt långkok på högrev och precis som gårdagens middag så är det här en gammal klassisk rätt med många smaker man finns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.