Den här hösten har varit den konstigaste hittills. I alla fall vädermässigt. I skrivande stund har vi vintertemperaturer i London, men bara förra veckan var det runt 15C om dagarna
Ja frågan är om det är höst- eller vintermat. Vi skördade persilja i trädgården den 19 november, men nu har det varit ett par frostnätter så nja jag vet inte
Kålpudding med potatis och gräddsås. Så här fram på höstkanten blir i alla fall jag väldigt sugen på riktigt mustig mat sån där hederlig husmanskost liksom
Balsamicofilé med tryffelkantareller. Så var det minsann söndag igen. Var ute och slarvade lite i helgen och åt på restaurang minsann, så himla skönt och gott var det
Det blir en hel del kyckling hemma hos oss och så även denna gång. Efter att ha köpt Kung Markattas mandelsmör har jag blivit förälskad och använder det till både höger och vänster och jag kunde inte låta bli att klicka ner en sked den här gånger heller
Höstmat deluxe. Sköna söndag idag. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
Skolstart, skördefest, skogens guld som lyser överallt (läs i butiker och på marknadsstånd för jag har aldrig nånsin hittat egna kantareller i skogen) och vi kan frossa i mustig, värmande höstmat och där kommer denna ljuvliga svamp in i bilden
Gratänger är kanske mer "höstmat" än vårmat, men eftersom vädret påminner mer om hösten än våren i mina trakter just nu, så tycker jag att det passar alldeles ypperligt med en god och krämig gratäng
Värmade höstmat när den är i sitt esse är ju så klart gratänger, soppor och grytor, och idag tänkte jag att vi skulle kika på grytan vi åt här hemma igår kväll
Världens bästa höstmat och helt vegetariskt. Gjorde en supergod linssoppa till middag igår. Blev massa portioner över eftersom C ju inte är hemma, så det blir samma middag idag, men för en gångs skull gör det mig ingeting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.