Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Får väl göra mer spenat- och ricottapasta om jag inte kommer på något annat kul att göra med den. Rosta mandelspånen i torr panna tills de doftar och är gyllene
½ päron, skalat och finrivet. Men när jag nu väl äter kött - då vill jag att det ska vara så smakfullt som möjligt, och aldrig, aldrig, aldrig mer än medium stekt - hellre mer mot rare
Att knåda, tålmodigt vänta, lukta och till sist även få smaka på något som man lagt ner både kärlek och tid på gör det hela bra mycket roligare än att bara rycka med sig en påse bröd från hyllan i affären
En klassisk fyllning till briwat är kyckling ochrostadmandeloch massor med kryddor och örter. Är festen utomhus är det ett extra plus som maträtterna inte kräver bestick så att man dels slipper massa engångsartiklar som skräpar runt men också att vinden snor med sig både det ena och det andra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.