Höstens godaste gulasch, serverad med surkål och gräddfil
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner gula
  • 2 gula lökar
  • / 2-4 vitlöksklyftor
  • / 200 g rotselleri
  • / 2 skivor rökt sidfläsk
  • / 2 msk kummin
  • / 6 hg blandfärs
  • / 1 msk grovmalen svartpeppar
  • / 1-2 tsk
  • / 3-4 msk paprikapulver
  • / 3 dl rödvin
  • / 2-3 dl vatten
  • / 1,5 burk krossade tomater
  • / 1 dl tomatpuré
  • / 1 msk mejram
  • / 1-2 dl inlagd paprika
  • / 2-3 köttbuljongtärningar
  • / 1-2 kalvbuljongtärningar
  • / 1 tsk flingsalt
  • / 1-2 tsk japansk soja
  • japansk soja
  • / 1 msk kalvfond

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.