Smördegsplattor har jag aldrig använt tidigare så det var en ny erfarenhet och de var ju hur smidiga som helst att använda så de kommer jag använda fler gånger
Mer ingående om hur jag bakar det här brödet och några fler bilder finns i tidigare inlägg. Här kommer beskrivning på hur man gör degen både med och utan
Jag får hjälp med rensandet och framförallt MOSANDET. För att få mätbara värden på alkomätaren fick jag tillsätta ca 3 kg vatten i efterhand. För att få mätbara värden på alkomätaren fick jag tillsätta ca 3 kg vatten i efterhand
Kärna ur och finhacka chilin. Lägg dem i formen och ös med marinaden. päron. Blanda chili, ingefära, citronsaft, sherry, honung och olivolja i en ugnssäker form
Signa upp dig här för att få Veckomenyn och Helgmenyn varje vecka. Skär kumminosten i tärningaroch förvara i lufttät burk i kylskåp, kan göras två dagar i förväg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.