Hann däremellan med att göra en riktigt god och nyttig granola som ni hittar receptet på nedan. Jag hade fullt upp med målerifirman som skulle måla om min balkong, shopping av nya kläder med mellansonen och sedemera en tur till Klara som flyttade in i nytt studentboende
Vilken smarrig vinterkaka, med smak av apelsin och fylld medpecanochcranberries. Barnen får inte äta knäckebröd i skolan och så får man ta med egna mackor som de kan äta ute
Med tanke på alla recept på granolaoch müsli jag har här på bloggen är det kanske ingen nyhet att dessa livsmedel är bland det bästa jag vet, och en stor anledning till att jag ser fram emot frukosten varje morgon
Förut brukade jag göra en granolamed bovete, hirs, nötter och frön och den är verkligen supergod. Jag har sötat denna granola sparsamt med honung (mitt förra recept var betydligt mycket sötare), men det går att utesluta sötningen helt om man vill
Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter och bär och lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung
Inlägget Höstig risotto med sparris och kantareller dök först upp på theVeganista. Det betyder att det är hög tid att byta ut alla sommarfräscha rätter till varmare och mysigare höstmat
Granola är ju vansinnigt gott men ofta full med gluten och alldeles för sötad. Den är varsamt sötat och rostad, full med bra fetter, fibrer, vitaminer och mineraler
Marinerad kycklingfilé med haricot verts och krispiga höstäpplen. Nedan följer tre höstkok som kan omvända den mest bestämda snabblagare till en organiserad långkokare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.