Högrev Kung Fu
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 pers Tid ca 8 timmar varav sju timmar i ugnen
  • 1,4 kg högrev
  • 1 tsk hel svartpeppar
  • 1 msk mald koriander
  • 1 msk sichuanpeppar
  • 1 tsk anchochili
  • 1,5 msk riven ingefära
  • 0,5 riven solovitlök
  • 2 dl farinsocker
  • 4 dl vatten
  • 2 köttbuljongtärningar
  • 1 dl Teriyakisås sesam ginger
  • 1 dl sweet and sour sås
  • 0,5 dl risvinäger
  • 1 dl söt sherry
  • 0,5 dl kinesisk soja
  • 1 msk sesamolja
  • sesamolja
  • 1 purjolök
  • 8 färska plommon
  • 2 dl torkade katrinplommon
  • 1 burk bambuskott (ca 220 g)
  • 2 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 tsk wasabi (eller efter smak)
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • flingsalt
  • 1 kinakålhuvud
  • 0,5 msk)
  • 1 dl risvinäger
  • 1 dl farinsocker
  • lite salt
  • SERVERING
  • 250 g äggnudlar
  • Edamebönor
  • Flingsalt
  • Sichuanpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.