Jag har mixtrat med lite olika recept under åren och ibland blivit skogstokig då jag gräddat dessa och de bara flytit ut som platta kakor istället för höga och fina
Höga berg, djupa dalar och lite där emellan. 2016 har varit ett besynnerligt år. Det här året var året som började med att Calles mamma diagnostiserades med bröstcancer och kort därefter dog hans pappa
Jag har ju läst en del om alla varningar gällande lågkolhydratkosten, hur man får höga blodfetter, högt kolestorol, fara för hjärt- och kärlsjukdomar osv osv
Tag ut steken ur ugnen och skiva upp och lägg i uppläggningsfat med höga kanter. Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den)
Det här receptet är ett av mina favoriter och det smakar nästan som att äta en chokladboll, men mycket nyttigare och med naturliga ingredienser som håller ditt blodsocker stabilt och som mättar bra på grund av de relativt höga proteininnehållet
Dela de på mitten så de inte blir lika höga, då går det mycket fortare att fritera. Frityrsmeten har jag inte själv hittat på utan fått från inspiration från nätet
De här muffinsen blir höga, fina och goda utan en massa extra arbete. Vill du ha väldigt höga muffins fyller du till 3/4, annars fyller du till hälften
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.