Högrev håller på att bli något av en favorit här hemma och det beror framförallt på att man kan göra mycket med det och allra bästa (förutom priset) är att det är väldigt enkelt
Idag värmde jag mig med en höstgryta påhögrev i Crock Pot. Satsa på sardeller av högre kvalitet. Jag hade aldrig testat sardeller förut men det förhöjde smaken till en högre nivå
Min klasskamrat Nick som är amerikan gjorde iordning för att tillaga sån här chili o vi andra höjde på ögonbrynen när det skulle va både choklad och kakao i grytan
Och därför köpte jag en bit fin, högrev med mycket fett hos en kötthandlare i närheten och ”svängde” ihop den här chiligrytan och för mig är köttfärschilin ett minne blott
Högrev som fått götta till sig rejält i ugnen på låg värme i många timmar. I grundreceptet ska det vara oxkinder,men här hemma fick det bli högrev istället
G. o. d. m. r. g. n. A. l. a. i. s. å. b. f. ö. ä. e. v. t. p. K. k. j. u. U. V. ,. h. I. E. c. y. D. Ä. M. P. x. -. B. T. q. &. (. ). 1. 0. N. J. S. Å. R. 6. 2. . 3. 5. é. H. L. w. F. d l
Skär fläsk, högrev och salami i fina tärningar. Ta bort svålen på sidfläsket. Tillsätt fläsk, högrev, salami och tomatpuré och låt fräsa ytterligare ett par min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.