Elin skriver. Härom kvällen fick jag till riktigt bra bönburgare. Ofta blir de lite smuliga i konsistensen men men dessa biffar blev riktig fasta och passade perfekt mellan två brödskivor Hemligheten ligger nog i att ha en ganska blöt färs och att inte vända dem för ofta i stekpannan, De gick även utmärkt att micra som lunchlåda idag
många av oss matbloggare har lagt ut bilder på innehållet i sitt kylskåp, känner mig förpliktigad att göra detsamma, lovar att göra det nästa gång jag städat ur
Ugnstemperatur 250º. Bred ut kasslerskivorna i en ugnsform. Lägg på ananasskivor och täck med ost. Grilla i övre delen av ugnen tills osten smält, ca 5 minuter
*I samarbete med Paradiset*. Hej. Hoppas allt är fint med er. Idag vill jag snacka lite allvar om det här med att tillsammans ta ansvar för var vi äter och hur det påverkar vår hälsa och vår planet
Kryddig kyckling med ingefära och päron 1. Marinad. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda chili, ingefära, citronsaft, sherry, honung och olivolja i en ugnssäker form
Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.