Hålkakor
Victorias provkök
Victorias provkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kakor
  • 5 dl vatten
  • 50 gram jäst
  • 2 tsk krossad
  • 2 tsk malen anis
  • 1/2 dl olivolja
  • 1/2 dl mörk sirap
  • 2 tsk salt
  • 200 gram grovt rågmjöl
  • 550 gram vetemjöl
  • 1 cm tjocka kakor. Lägg kakorna glest på plåt med bakplåtspapper och nagga dem, 2 per plåt blur perfekt. Ta ut ett hål i mitten med ett runt mått eller ett litet glas. Pensla kakorna med vispat ägg och låt rågkakorna jäsa till minst dubbla höjden, det tar ungefär
  • 250 grader de första
  • 200 grader och grädda ytterligare ca
  • 13 minuter Låt svalna, servera och njut

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.