Härliga, höstiga äppelkaka
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 bitar
  • 5 röda äpplen
  • 150 g pistagenötter
  • 100 g riven mandelmassa
  • 1 dl strösocker
  • 1 msk kanel
  • smör
  • Pajdeg
  • 2.5 dl vetemjöl
  • 0.25 dl socker
  • 100 g smör eller margarin
  • Yoghurt
  • 4 dl naturell yoghurt
  • 1 msk vaniljsocker
  • 4 Dela i två bitar. En lite större till botten och en lite mindre till lock. Plasta in och låt vila i 30 min i kylen.
  • VANILJYOGHURT

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.