Oxrullader i gräddsås och kokt potatis
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g Lövbiff
  • 1 st Gul lök
  • 2 msk Senap Dijon
  • 3 msk Oxfond Buljong
  • 9 dl Vatten
  • 2 msk Tomatpuré
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 st Grillpinnar
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 3 dl Vispgrädde
  • 1 msk Gelé Svartvinbär
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 800 g Potatis
  • 250 g Haricot Verts
  • 1 msk Gelé Svartvinbär

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.