Allra sist har du iapelsinjuicen och låter soppan koka upp igen. Förkyld och hängig som jag är bestämde jag mig för att laga till något som är enkelt, gott och välgörande
Här är mitt gröna julbord, en saffransaflafel (inspirerad av förra årets saffranshummus), men grönkålssallad med rostad pumpa och slutligenbloggfavoriten, rödkålssallad med apelsin, spenat och granatäpple
För entid sedan hittade jag ett receptblad på en "biffsallad" iminnärbutik. Enligt receptet skall salladen serveras till stekt ryggbiff eller entrecote (som man skär ibitar)
En fest utan bubbel är ingenriktig fest. Känner miggivmild. Ta fram moussen ca. Eftersom jag har minbutikAnnies Stuga hinner jag inte med att stå och fixa och trixa med mat hela dageninnanvi ska ha bjudning
Biffstroganof tycker jag är en jättegod maträtt som ofta blir bortglömd och det är synd eftersom det både är enkelt att göra och gott att äta =) Ofta gör viden på ett klassiskt sätt menden här gången var det min kära man som gjorde den efter ett recept av Tommy Myllymäki och då var det litevittvini som gav entrevlig syra tillrätten
Apelsiner äter vi på längden och tvären, framlänges och baklänges. Man känner att man behöver enriktigC-vitaminboost nu när mörkret lägger sigtidigare och tidigare
Och det här var enriktig höjdare. Anneli. Lämna kommentar. Visstfinns det mycket som är viktigtivardagen och ett av det viktigaste för mig är att ha tid att kunna släppa allt för en stund och finnas där när någon behöver mig
Förra helgen bjöd en vän ner ett gäng till ett fint hus på landsbygdenenbit utanför London. Istället för förrätt skickadevi runt fat med tre olikasnittar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.