Så här hemma har snorpappret bara vandrat runt från den ena till den andra. Trots att smaklökarna efter förkylningen fortfarande tycks ligga i dvala, kommer denna rätten definitivt att tillagas flera gånger
Gör så här. För att lyckas med det tror jag att man ska låta barnen vara med och vara delaktiga i köket så de får se hur maten tillagas och vilka ingredienser som finns i maten de ska äta
Ikväll bjöds härligt rosastekt rödvinsmarinerad kalvytterfilé från grillen. Jag jobbar som en liten gnu för att klara deadline och hinner inte laga någon mat, men gubben gör det med den äran
Här är maten som fungerar bäst. Här är maten och ämnena som driver upp fettförbränningen. Se till att de utgör så stor del som möjligt av varje måltid och mellanmål
Ädelkyckling8-10 portioner4 dl ris8 dl vatten2 tsk salt2 grillade kycklingar, skurna i mindre bitar6 dl vispgrädde280-300 g ädelost300 g färska champinjonerTill servering SalladGör så härKoka riset i saltat vattenSmörj en långpanna och bred ut riset i denLägg kycklingbitarna ovanpåKoka upp gräddenDela osten i mindre bitar och rör ner i gräddenRör tills osten smältHäll såsen över kycklingen och risetSkiva champinjonerna och lägg dem ovanpåGratinera i 225 grader i 15-20 minLasange är perfekt mat att laga i långpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.