Det ska vara färska räkor i en Toast skagen Då passade jag på att slarva med maten och gjorde mig inte bara en utan två Toast skagen åt mig till middag Mat och annat gott!
Whiskysås à la ArneHemligheten med såsen är att offra lite av whiskyförrådets godaste flaska. Den ska vara riktigt rökig, något Islay-sorterna är kända för. Varför såsen heter Arne? Förklaringen är att Mats heter Arne som andranamn – ett ganska diskret sätt att uppkalla en maträtt efter sig själv. Servera såsen till kött av antingen det finare slaget som oxfilé eller det enklare slaget som pannbiff .Skala och finhacka löken. Fräs den i smör i en tjockbottnad gryta. Stöt grönpepparkorn i mortel och blanda ner dem i såsenalltommat.se
Macarones var det här!Det bakas macarones som bara sjutton i de svenskahemmen. De skall kunna lossna inprincip av sig själva Gourmetmorsan
Kebabspett var det här! Inte alltid lika lätt när han önskar sitta i mitt knä hela tiden. Skala och skär potatis och morötter i klyftor Gourmetmorsan
Jordgubbssylt var det här! -) Hur söt du önskar bestämmer du själv, men jag vill inte ha den så tok-söt. När skadetta ta slut undrar jag… Gourmetmorsan
Det här är litegrann jag på en tallrikDet man främst ska fokusera på här är att kycklingen blir perfekt grillad sedan är restenen smaksak Jimps & Millis LCHF
Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. … | Pinteres…www.pinterest.se
Pastahasta var det här!Den bästa superhjälten man kan ha ♥ Så har ni en superhjälte i er omgivning, glöm inte att ge dem enuppskattande kram Gourmetmorsan
Det här är ingen marängtårta det är en manägtårta Maränger är lite av en utmaning för mig, enganska så stor utmaning och gissa min lycka när jag inser att jag klarade att göra dettaBlondinen & Kniven
Det ska vara mycket sås! Hoppas ni alla får enhärligt helg, med fint väder och mycket god mat. Nu skaden invigas med poppning, spännande Mårtenssons kök
det här kan vara det godaste... Stek på medelhög värme tills champinjonerna vätskat klart och löken är glansig. Detta var helt makalöst gott och vi blev helt lyriskahär hemma Ulrikas Mat
Det här är vad jag kallar en sallad!Egentligen är deten komplett måltid, men jag tycker den passar utmärkt på buffébordet och brukar uppskattas av både barn och vuxna EN KLICK SMÖR
Grekiskt var det här!Skala gurkan och skiva den. Ikväll ska jag iallafall hoppa upp i soffan och se vad jag ska bjuda på när det vankas tjejfest Gourmetmorsan
Det var det här med karaktär... kanske ska be mannen gömma dem, och ta fram dem när gästerna anländer på skärtorsdag. Nu ska de bara räcka fram till påsk också Gourmetmorsan
Får det lov att vara en bit kladdkakaDenhärgången vispade jag bara lite lite för att få smeten mer kompakt och seg, vispade bara precis så att ingredienserna blandades Livet på gatan
så här ska en vegansk galette se ut Och med risk för att inte låta det minsta ödmjuk men nu kan alla crêperier se och lära, för så härskaen vegansk galette se ut enligt mig Vegannasol
FÅR DET LOV ATT VARA EN BIT ENGELSK TIGERKAKA?Här nedan ska ni få receptet på enEngelsk tigerkaka som verkligen är utöver det vanliga, saftig, lite kladdig i mittenNazimas skafferi,rum & familj
det var ju det här med äpplen… Varför inte duka upp en frukostbuffé till helgen, där dessa får utgöra en del, tillsammas med gott bröd, några sorters pålägg, ägg, juice…ställ fram några favoriter och njut ev en lång, härlig helgfrukost mat.såklart. Lina Abrahamsson
Pepparkakor var det här! Kavla oavsett ut dom mellan två bakplåtspapper när du väl ska kavla så slipper du att degen fastnar i kaveln Hur bra som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.