Grillad hängmöradbiffmed ugnsbakad sötpotatis, svamp och balsamaioli – gör så här. hängmöradbiff. Blanda sötpotatis, lök och svamp med olja, vitlök och fläsk i en ugnssäker form
biff600 g biff, utan kappa vitlök timjan olivolja smör salt peppar. klyftpotatis600 g fast potatis. biff600 g biff, utan kappa vitlök timjan olivolja smör salt peppar
Jag gillar medelhavsmat så det blev grekiska biffarmed tzatziki ochklyftpotatis. Forma till biffaroch stek i olja, några minuter på varje sida ni får se när det är klart
Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Biffar. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.