Harsyra. 2016-08-04Malin BromanI fokus. Den syrliga och enormt vackra harsyran – på bilden en röd variant – är lika dekorativ där den breder ut sig med sina skira tunna blad över marken på sin växtplats, som den är som garnering eller extra smaksättare på tallriken
Lägg över i en stor bunke tillsammans med lök och rotfrukter. Skala och skär morötter, palsternacka och lök i 2 mm tjocka skivor, gärna på en mandolin. 2 st rödlökar
Pickladrödlök. Smaka av med salt & peppar. Salt & peppar. Skiva rödlöken tunt och lägg i en klassisk 1-2-3 lag. Stansa ut fyrkanter av kavringen, lägg på en bit skivad kokt potatis, lite pickladrödlök, 1 sillbit och toppa med citron-dillcrèmen. 1 Rödlök
Pickladlök. Skala och skiva rödlöken tunt, gärna på mandolin. Grilla eller stek korven och servera med korvbröd, ketchup, senapsmajonnäs, pickladlök och rostad lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.