Jag gjorde stora köttbular med annorlunda kryddning och kokade dem färdiga i en god tomatsås. Blanda färsen med kryddorna och rulla stora köttbullar eller mindre biffar
Hamburgare med tryffelmajonnäs, dubbel lök och svarta sara. Romflamberade räkor med kokoscurry. Salmalax med flower sprouts, basilikarisoni och brynt citronsås
Servera medtomatsås, riven parmesan och strimlade örter. Knäck äggen i gropen och rör sedan ner mjölet lite i taget med en gaffel tills du får en kladdig deg
Smaka av med salt och peppar. Servera med vad du vill. Idag till lunch kastade jag in några laxbitar i ugnen, tog fram färdigkokt överbliven bulgur ur kylskåpet och pappa gjorde sallad och skar avokado
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över lite olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
Raw tomatsåsmed vitlök och basilika. Dela tomaterna i bitar och mixa alla ingredienser utom basilikan tillsammans i matberedare, med stavmixer eller i blender tills att såsen är slät
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.