Hälleflundra med brynt smörsås, gurka och blomkål.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 4 portionsbitar hälleflundra
  • 1 liter vatten
  • 1 dl fint medelhavssalt
  • 1 liten citronklyfta, saften + skalet
  • 100 g smör
  • 1 1//2 dl vispgrädde
  • 1 1/2 dl crème fraiche, 34%
  • 1/2 citron, färskpressad saft
  • 1/2 krm cayennepeppar
  • salt
  • 1/2 blomkålshuvud, plockade i små buketter
  • 1/2 gurka 1 citron, rivet skal
  • 1 dl färskriven pepparrot
  • dillvippor till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.