Toppa med gräslök. Toppa med rödlök, citronklyfta och svartpeppar. Skär kumminosten i tärningar och förvara i lufttät burk i kylskåp, kan göras två dagar i förväg
Till kvällsmaten för någon dag sedan gjorde jag matiga mackor medsvenskasmaker. Ikväll blir det grillat för hela slanten och då har vi bjudit hit min sambos systrar med respektive
Smaka av med salt och vitpeppar. Börja och avsluta med sås. Gör en sås av smör, vetemjöl och mjölk. Koka ett par minuter, passa så den inte bränner vid
Gulaschgryta. Smaka av med salt + peppar. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten. Rör runt med hålslev i grytan så det inte fastnar i botten och ta upp pastan när den flyter upp och låt rinna av i durkslag
Vispa ur stekpannan med lite vatten efter varje omgång och häll över det i grytan. Lägg den i grytan tillsammans med salt, paprikapulver, citronskal, timjan, mejram, vitlök, kummin, cayennepeppar, vatten och smulade buljongtärningar
Börja med att skära köttet i mindre bitar. Stek köttet tillsammans med smöret samt salt och peppar. Skär den skalade löken i mindre (med inte för små) bitar och bryn i samma gryta som köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.