En av gästerna är glutenintolerant och därför bakade jag dessa glutenfria syltgrottor som jag hämtat från Jessica Frej och Maria Bloms bakbok Nytt Fikabröd
De här väldigt goda blåbärsmuffinsarna/cupcakes gjorde jag för några veckor sedan. Kändes fluffig och inte torr – vilket vete- och glutenfria mjuka muffins kan göra
Den blev så god. Tycker att just sockerkaka kunnat vara en utmaning med glutenfria mjölsorter men att det med Mix per Dolci (köper på Senza Gluten i Stockholm) så går det bra
Ä. g. f. r. i. a. l. u. t. e. n. m. j. ö. k. 1. 3. b. 2. 0. 5. @. I. d. s. ,. F. M. x. å. S. p. (. ). h. ä. o. c. v. R. D. +. C. L. J. V. 7. H. B. K. 6. T. 8. y. #. N. E. -. U. /. I n. d l
I helgen köpte vi Cream Jeezly från Astid och aporna och den är rätt god faktiskt så jag tänkte göra en allergi vänlig carbonara och den var lyckad då dottern åt upp allt 21 se
Fira våren med en härlig rabarerkaka och vaniljsåsIngredienser. 2 ägg1,5 dl socker75 gr mandelmjöl75 gr potatismjöl1 tsk bakpulver50 gr mjölkfritt smör4-6 späda rabarberstjälkar - skurna i småbitarLite pärlsocker till garnityrVispa ihop ägg och socker
Min förhoppning är hursomhelst att jag har kunnat inspirera er, kanske har kunnat locka er att våga testa något nytt och oprövat, och framförallt att jag har kunnat få er att upptäcka att det går att leva ett gott liv med massor av god mat - ÄVEN om man är glutenintolerant
(jag har tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.