Suget efter julmat har börja komma så smått och jag dreglar lätt när jag tänker på krämig Janssons frestelse, små delikatessköttbullar, olika sillar, rökta fiskar och allt annat gott
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Sätt på ugnen. Och kardemummakaka till nybryggt kaffe är ju bara SÅÅÅÅ underbart gott. Gör så här. Häll i smord och bröad form, gärna en kransform, på 1½ l
Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Så här kommer svar på de vanligaste frågorna jag får. Det är meningen att man med boken som hjälp kan utforska vilken nivå av hälsa som är möjlig för en själv
När jag tagit med tårtan, exempelvis för att bjuda pådenpå jobbet, har jag givetvis tagit med tårtbotten, kräm och mandelspån i separata behållare för att montera tårtan på plats
Varje portion kostade mindre en en tia att laga, men bara för att grädden gjorde soppan så len och fläsket var sådär salt och knaprigt, blev middagen ändå lyxigpå något sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.