3 msk
ajvar relish 2,5 dl matlagningsgrädde 1-2 msk tomatpuré Salt Peppar 500 gr färsk gnocchi Skär kycklingen i bitar och fräs på bitarna.Lägg sedan i champinjoner samt lök som du har skivat och hackat.Krydda kycklingen och tillsätt sedan tomatpuré , ajvar relish och matlagningsgrädde.Låt det hela puttra en stund med medelstark värme.Ett par minuter innan servering häller du i gnocchin så de får sjudas varma.Fick tipset av Camilla att färsk gnocchi blir jättegott (potatis).Vi hade bara vanlig gnocchi pasta hemma som jag kokade och sen blanda i, oxå gott.2014-10-20 @ 09:55:20
Sötsur grytamedkyckling, wokgrönsaker och ananas. Skär ananasringarna i tärningar och vänd i grytan. Skär kycklingen i bitar och stek i olja under omrörning
Inlägget Indisk grytamedkyckling dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Raita är också väldigt gott bredvid grytan, särskilt om man har i chili för att bryta av hettan
Jag gjorde i ordning en ”snabb-gryta” medkyckling och chorizo. Det går bra det med. Just kryddiga korvar som chorizo är himla bra att ha i grytor då grytan får smak av korven
Krydda medkycklingkrydda, salt och peppar. Smaka av med kryddorna. kycklingkrydda. För variation kan denna rätt göras med fläskfile, basilikakrydda eller annan önskad krydda
salt & peppar. Den här krämiga grytan tar lite tid att göra eftersom du måste göra pumpapuré också. Den ser inte mycket ut för världen, speciellt inte med detta mobilfoto eftersom jag glömde kameran
Häll sesamolja i en gryta, värm till medelhög värme och lägg i grönsakerna. Den här grytan, precis som många andra asiatiska rätter på bloggen, har ingen bakgrund i landet men väl dess kryddor
Jag har inte tillagat hel kyckling i gryta tidigare. Det sista du gör med såsen är att stavmixa den slät, jag sparade allt utom chilifrukten, den la jag på kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.