Här kommer grundreceptetpåmuffinssmeten och frostingen, båda två från Leilas ”A piece of cake”. I ägg, i termosar, på utflykt, i tårtan, i muffinsarna och i efterrätten
Provade det här Grundreceptetpåmuffins som jag hittade på någon hemsida. De går göra precis som det står på receptet, men det går även kombinera på lite olika sätt beroende på vilken smak man vill ha
Här är ett recept på härligt goda och fluffiga muffins. Låt muffinsen svalna på galler under bakduk. GRUNDRECEPTMUFFINS12 st100 g smör2 dl mjölk(skal av 1 citron)2 ägg1,5 dl strösocker1 tsk vaniljsocker4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 nypa saltGör så här. Ställ muffinsformar i en muffinsplåt och fyll formarna med smet upp till 2/3
Grundreceptpåmuffins. Havremuffins med blåbär. Jag brukar göra olika varianter av chiapudding, med hallonpuré, olika kryddor och goda tillbehör, men det här är det grundrecept jag vanligtvis använder
Forma degen till en vriden limpa och lägg på bakpappersklädd plåt. Förslag på smaksättning/fyllning. Använder man ändå bergssalt så måste man tänka på att minska mängden
Eftersom det tar lite tid att koka bönor och kikärter så brukar jag koka en större sats på en gång. Jag delar sedan upp dem i påsar och fryser dem tills jag ska använda dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.