Häll upp smeten i en brödformmed ett bakplåtspapper i. The post Mjukt bröd bakat på kokos – och bovetemjöl (glutenfritt) appeared first on Hur bra som helst
jani, ni är inte helt lätta att skriva recept till men det är kul att ni kommer med önskemål. Bestämde mig för att testa ett glutenfrittbröd då jag har fått många önskemål om det
tillsätt boveteflingorna o rör om väl. Det bakas i en brödform och jag tycker det är trevligt att “bröa” med solrosfrön men det går lika bra med mjöl el glutenfrittströbröd
Blanda surmjölk med lingon och sirap. Blev ett mörkt glutenfrittbröd också förra helgen. Det här tyckte jag var såå gott att jag bra kan göra det åt hemmafolket trots att det är glutenfritt, alltså rekommenderar verkligen det här receptet
Användbart basbrödIngredienser. Pensla med ägg om färg önskas. 4 dl vatten 1 msk fiberhusk1/2 dl rapsolja450 gr mjölmix20 gr krossat bovete25 gr jäst eller 2 tsk torrjäst1 tsk saltI Bakmaskinen. 20 gr krossat bovete
Nagga med en gaffel. Fiberrikt grovtbröd som är enkelt att baka eftersom man bara blandar ihop ingredienserna och låter degen jäsa en gång direkt i formen som brödet ska gräddas i
Tillsätt salt, sirap, äggvita, "frömjöl" och frön, samt bovetemjölet tillsammans med husken. Jag bestämde mig alltså för att försöka baka ett eget glutenfritt hårt brödmed bara äkta, naturliga ingredienser
Smörgåsen till blev den här gången mitt glutenfria bikarbonatbrödmed äggröra och sallad. Torkade eller frysta nässlor är suveräna att ha på lut och koka soppa på, eller att pytsa i bröd, gröt eller pannkakssmet
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Det här brödet är så gott. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.