Kantskär brödskivornaoch stek dem i lite smör. Placera laxskivorna på brödskivorna. Blanda ihop pesto och crème fraiche och smaka av med salt och peppar
Riv potatisen grovt. Press i vitlöken och smaka av med senap, salt och peppar. Det är så praktiskt och gott att göra egna piroger, perfekt att ha hemma i frysen och värma på om man inte riktigt hinner laga middag eller lunch
Med lite bröd till och lite sött till efterrätt så blev det en perfekt fredagsmiddag, utan varmrätt. Rippla över lite olivolja och havssalt, drag över några varv med svartpepparkvarnen
Gnid in laxfilénmed ex. Tänd upp kolen i rökinsatsen, lägg på valfritt rökspån över glöden och lägg laxen i grilldelen (gärna på ett aluminiumgrilltråg)
Blanda först den kokta pastan med limecremen och sedan med spenaten och den röktalaxen. Igår var jag på afterwork med ett par väninnor och vi satt på uteservering och tyckte kändes om en sommarkväll och idag regn nonstop
Hacka spenaten grovt, lägg den i kastrullen och låt den smälta ner. Garnera med små dillvippor. Tillsätt citronskal, röktlaxoch lite salt och svartpeppar
Ett tips är att efter halva tiden täcka brödetmed bakplåtspapper så att det inte bränns. Brödet håller sig inte fräscht hur länge som helst, så om man vet redan innan att man inte kommer äta upp allt på runt en vecka så är det ett bra tips att skära upp en del och sätta in det i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.