Smula ner jästen i en degbunke. Tillsätt lite av vattnet och rör ut jästen i vattnet. Tillsätt resten av vattnet, salt, sirap, grahamsmjöl och nästan allt vetemjöl
Burgare brukar hon gilla, så i kväll bakade jag goda, lite grövre hamburgerbröd som jag serverade med burgare och tillbehör, och se bröden föll henne verkligen i smaken och det är en bra indikator på om de är värda att baka eller inte
Burgare brukar hon gilla, så i kväll bakade jag goda, lite grövre hamburgerbröd som jag serverade med burgare och tillbehör, och se bröden föll henne verkligen i smaken och det är en bra indikator på om de är värda att baka eller inte
Har haft en lergryta, en Römertopf stående i skåpet i många år utan att den har kommit till användning, har aldrig kunnat bestämma mig för om jag vill ha den till brödbak eller till matlagning
Den här supersnabba grova limpan har jag hämtat inspiration från Lindas Bakblogg som har recept på en ljus variant av denna som också är riktigt riktigt god
För det mesta bakar jag egna hamburgerbröd och korvbröd. Oftast gör jag dubbel sats deg och bakar både hamburgerbröd och korvbröd på samma gång, för de passar utmärkt att frysa
Som ni säkert märkt så brukar jag baka mina glutenfria formbröd i stort sett efter samma princip. Jag bakar oftast minst en gång i veckan, och har hittat ett koncept som jag tycker fungerar
Deras grova, danska surdegsbröd var en riktig hit. Jag tror att de flesta av oss äter bröd någon gång per dag - om man inte är väldigt strikt och renlärig LCHF-are förstås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.