Red med Maizena för tjockare sås. Servera med ris. Lägg i stekpannan3 klyftor hackad vitlök1 hackad gul lökLåt steka med en stund, häll därefter ner allt i en gryta
Chicken Adobo600 g kycklingbröst 1 kycklingbuljongtärning 0,5 dl soja (thai lättsoja) 2 msk kinesisk soja 2-3 krm salt 2-3 krm svartpeppar 2-3 lagerblad 3 klyftor vitlök, skalade och hackade 1 gul lök, skalad och delad i 4 delar (medelstor) 2-3 msk vinäger (sockervinäger) 1 l vatten
Chili con carne var under min uppväxt synonymt med köttfärsröra med vita bönor i. Det är lite synd då denna rätt med små insatser kan bli så mycket mer och bättre
1 Chipotle Pepper in Adobo Sauce, finely minced. 1 Medium Carrot. Add everything to a clean jar, screw on the lid, and shake like crazy until mixed well
Skiva vitlöken och bryn tillsammans med svart peppar och lagerbladen i oljan tills den börjar svettas lite och tillsätt köttet och bryn tills den fått färg
Än så länge går det bra med min nya mjölkfria diet. Söt, rökig och med en mustig och djup smak. Vera och hennes pappa åt chilin toppat med turkisk yoghurt och alla gillade maten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.