Grillsallad och rädistsatsiki
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 blekselleristjälkar, tunt skivad
  • 2 persiljerötter eller palsternackor, tunt hyvlad
  • granatäppelkärnor
  • 1 stor bit fetaost
  • 5 msk rapsolja eller olivolja
  • 1 citron, pressad saft.salt och peppar
  • Rädistsatsiki
  • 10 rädisor 2 dl matyoghurt
  • 1 vitlöksklyfta, fint riven
  • färsk mynta, fint hackad
  • 2 tsk pressad citron
  • 1 msk olivolja
  • salt och peppar
  • Skär rädisorna i tändstickstjocka strimlor.
  • Rör samman alla ingredienser och smaka av med citronsaft, salt och peppar.
  • Låt stå minst 30 minuter så smakerna får dra innan du serverar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.