Skägget. Hej min vän. Detta inlägg har skrivits under lång tid då jag samlat på mig dessa godingar. Men. Likväl återstår det faktum att det är skägg som gäller
Salta köttet 15 minuter innan grillning. Olja in paprikorna och grilla dem fint svartblåsiga, låt dem vila 10 minuter under folie, skala och strimla dem
Perfekt både till sommarens grillning och till den orientaliska grytan. I kväll ska jag laga rabarberkyckling, ett spännande recept som jag hittade på bloggen Mumsfillibaba, och det passar ju utmärkt nu när det är rabarbersäsong
Denna vecka är verkligen hektisk. Idag har min make dubbla städpass på min sons skola, därefter ska han simma…jag har så klart barnen och denna lilla blogg
Iskallt tyckte maken och barnen men jag tvingade ut hela familjen på terassen för en grillning i den härliga solen och såsom vi har förmånen att ha det, med havet i horisonten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.