Snabbt och lätt medmarinerad fläskkarré, färdiga pommes strips, Eriks pepparsås (Erik Lallerstedts såser är vansinnigt goda, särskiltChilibearnaisen) och Coleslow
Arraksbollar, chokladbiskvier och browniesmedlakritsfrosting. I torsdags hade vimammamiddag hemma hos C och jag hade, som jag skrev tidigare, paxat efterrätten bara för att få en ursäkt att baka
Idag ska vi ha städdag ibostadsrättsföreningen ute på gården och dessutom blir det också filterbytei lägenheterna så det kommer nog att bli så att Oskar går ut och städar en stund på gården medan jag och Felicia är hemma och släpper infilterbytarmänniskorna
Karljohansvampbiffar, Med kantarellsås Och Steka Champinjoner,ServeratMed Pressad Potatis Och SalladEn riktigtriktigt god rätt som vi åt för någon vecka sedan
Här är det varmt dubbelt upp, eftersom jag ligger hemma med feber. Hallå i värmen. vi börjar med en lite lättare vegotoast, fortsätter med en litematigaretonfiskvariant och avslutar med något lite sött
Fläskfilé glazad med Red Hot Chili glaze (från Santa Maria) och sedan grilladihalvorGrillat grönsaksspett medpaprika och champinjonerKrämigpotatis- och bönsalladPotatissalladen bestod av kokt och avsvalnad färskpotatis delad i halvor och blandad med en hemmagjord majonnäs, kokta sockerärter (slut på färska, men hade varit godare, och då hade de fåtts strimlats) och avrunna och sköljda stora vita bönor
Det firadeviigårgivetvismed en härliggrillmiddag. Till huvudrätt åt vi perfekt grillat kött (striploin) medgrillad majs, squash, klyftpotatis, hemodlad sallad (okej, bara salladen och sockerärtorna men det låter ju fint) och såser
Tequilakryddad melongazpacho med fetaostEn frisk och fräck, mycket aptitretande och svalkande entrérätt där tequila eller annan sprit sätter extra kick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.