Det blir mer ugnspannkaka över det hela. De recept jag hittills prövat och som jag hittat på olika bloggar har jag alltså inte varit odelat förtjust i, men nu har jag gjort en egen variant på lite annorlunda sätt som jag tycker är helt okej
På sistone tycks min vardag har bombarderats av bilder på pizzor från alla håll och kanter. fyra år sedan jag sist gjorde pizza från scratch kände jag att det var god tid för mig att göra slag i saken och ta mig an uppgiften
Polskarätten är namnet på en köttfärsgryta som finns i i kokboken 'Vinterkalas' av Hannu Sarenström. För att få den att smaka mera likt en variant av stroganoff, som jag ätit en gång i Litauen, så lade jag till lite senapspulver och hackad ättiksgurka
Jag var tvungen att beställa hem den. ) Det va väldigt roligt att läsa om linsbullar, helgrynspudding, imiterad köttsoppa, havresoppa och massa andra roliga rätter
Vegobiff àla Lindström. Har inte haft tid att lägga upp receptet förns nu men till middag så testade jag att laga ett recept på en vegetarisk version av Biff á la Lindström till familjen
Vegetarisk lasagne gjord på zucchini istället för pasta. Lättlagad och riktigt god. Zucchini innehåller ganska mycket vätska och lasagnen kan bli vattnig om du inte pressar ur spenaten
Den gör alltid succé hos barnen som älskar pasta och den krämiga såsen går hem hos ALLA. Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Riv morötter, lök och vitlök fint och blanda ner i linserna tillsammans med solrosfrön, ägg och kryddor
Vi äter sällanvegetariskt, mer tvärtom - bara kötträtter, men dessa kommer göras om. Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.