Lamm kan serveras vid olika temperaturer beroende på hur genomgrillat du önskar. Lammracks. Lamm är bland det godaste man kan tillaga på grillen och väljer du en detalj som lammracks får du en smakupplevelse utöver det vanliga
På mina två kvadrat så blir påskalammet enkelt och framförallt grillat. Lammracksen blev perfekta och potatisklyftorna örtades in och grillades, också för att spara plats
Gnid in lammracksen med salt och pepparmix. Grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida Servera lammracks med de smörkokta lökarna. 8 lammracks. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 lammracks ½ tsk salt 1 tsk pepparmix, t ex rosépeppar, svartpeppar, sechuan/ vitpeppar 150 g grön böna 100 g Arla® Svenskt Smör 8 steklökar 8 vitlöksklyftor ½ dl hackad färsk persilja rivet skal av ½ citroner
Häll lite olivolja i en skål, pressa ner vitlöksklyftan, salta, peppra och vänd runt lammracksen. Grilla lammracksen i het grillpanna eller stekpanna och servera nygrillade med caponata
Varför inte köpa lite lammracks och servera med en härlig rotfruktssallad. GRILLATLAMMRACK MED SMAKRIK RUB AV ANCHOCHILI, PIMENTO OCH SPISKUMMIN 4 port. 800 g lammracks. 800 g lammracks
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.