Blanda med creme fraiche och gräddfil. Smaka av med salt. Spola i kallt vatten och låt rinna av. Blanda pastan med kyckling, bacon, purjolök, paprika och fetaost
Grilladekycklingspett. Blanda majonnäs med creme fraiche och kryddor. Kör vitkål med skärblad i en mixer eller hushållsassistent (kan man också skära det tunt för hand)
Grillsäsongen är på ingång så jag valde att grilla kycklingspett tillsammans medgrönsaker samt att baka ett härligt och mycket luftigt focaccia, till detta gjorde jag endast en enkel sallad då brödet är ganska mättande i sig så det behövs inte så mycket mer
Skölj grönsakernaoch strimla sallad och lök fint. Skyn deglaserade jag ur pannan vilken gav en underbar skysås och i den fick kycklingen vila medan jag fortsatte med resten
4 4 port pasta (penne) 250 g körsbärstomater 1 förp grillad paprika i strimlor (à 200 g) 1/2 dl pesto 2 dl gräddfil salt och svartpeppar 65 g babyspenat 1 dl flagnad eller riven parmesanost Till servering salami Lägg till i inköpslistan
Såklart var det både förrätt och dessert med i alltet. Mer eller mindre svängde ihop detta till middag då en planerad AW på stan blev en PW med middag hos mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.