Härligt nu när grillsäsongen har kommit igång tycker jag. Igår grillade vi igen, denna gången blev det kycklingdelar i härlig marinad gjord på olivolja, vit balsamvinäger, rivet limeskal, salt, peppar, pressad vitlök och kryddblandningen "Heta Nätter" ifrån Änga Gård
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Hoppas verkligen att ni alla fått njuta av en precis lika underbar höstdag som vi här nere gjort, sol från blåaste himmel och en sån där krispig hög luft som man nästan kan ta på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.