Gnid in kambenen med grillkrydda och grilla under lock i 20 minuter. Vänd några gånger under tiden. Blanda ingredienserna till glazen och pensla benen på båda sidor
Blanda en marinad på ketchup, vatten, honung, grillkrydda och dra av rosmarin bladen, blanda väl, lägg i revbenen och se till att de får marinaden runt om
Gjorde så himla goda grilladerevben häromdagen som var super enkla dessutom. Koka upp en gryta med vatten och släng i lite skivade morötter, vitpepparkorn och lagerblad
Grillrecept på grilladerevbensspjällmed marinad på ketchup. Först gjorde jag en Rub som jag gned in och lät stå några timmar, sen körde jag på med mycket Glaze under tiden dom grillades
Pensla med glazen igen när de är färdiggrillade. Skär revbenen i bitar och lägg ner dem i en hög kastrull och täck med vatten och häll i de övriga ingredienserna (utom glazen)
Gnid in marinaden på revbenen och ställ i kylskåp i minst 2 timmar, gärna längre. Stek revbenen i 175° varm ugn i 50 minuter, tills revbenen är klara. 1 ½ kg tjockskurna revben
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.