Yield. 8st. Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs. Servings. 4. Cook Time. 80 Min. Hamburgare med saffranspicklad schalottenlök, citronmajonnäs och serranoskinka
Grilladekamben är så galet gott om man får till den rätta kryddan med saltlag och glaze. När jag hittar färska kamben i köttdisken så köper jag ofta hem en större mängd
500-600 g ren kycklingfilé, benfri, från lår eller bröst sesamolja matolja 2 klyfta vitlök färsk ingefära limeblad 1 citrongräs 800 ml kokosmjölk ca 0,5 hönsbuljongtärning honung sweet chilisås ev chilifrukt broccoli shiitakesvamp 200 g äggnudlar
Fantastiskt möra och goda kamben, och en hemmagjord glazé med sting. 2 kg kamben. Koka kambenen i vattnet och kryddorna 30 minuter i tryckkokare eller 1,5 timme i kastrull. 2 kg kamben
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.