Servera köttet tillsammans med kokt potatis och grillade äppelskivor. Lägg kotletterna i senapsmarinad, eller blanda senap och finhackad salvia och stryk blandningen på båda sidor av kotletterna
Pensla fläskkotletterna på bägge sidorna, salta och peppra dem. Vi har den stora förmånen att ha en lokal närbutik med charkdisk, vilket gör att man faktiskt inte alltid behöver planera vad som ska läggas på det heta grillgallret
Skrapa och koka potatisen i saltat vatten med några dillkvistar. Skär potatisen i grova bitar och häll över dressingen medan potatisen fortfarande är varm
Krydda fläskkotletternamed salt och peppar, gnid in med olivolja och grilla dem över fin glöd tills de fått fin färg på båda sidor, men tänk på att grilla över direkt och ganska hög värme så att kotletterna får färg, men inte ligger för länge så de blir torra
För att få en ficka för fyllningen, putsa först köttet och skär sedan ett snitt längs med som delar köttet på mitten, Salta och peppra kotletterna inuti och på båda sidor
Skrapa och koka potatisen i saltat vatten med några dillkvistar. Skär potatisen i grova bitar och häll över dressingen medan potatisen fortfarande är varm
Fläskkotletter. För mig räcker det helt enkelt med en sallad för då. Det här med Flintastek har jag dålig erfarenhet av sen min ungdom, segt och bara massa fett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.