Utöver peppar och salt lät jag de olika styckdelarna vila medrosmarin, citron, vitlök och olivolja. Samtliga lamm kommer omedelbart fram och skuffas i tron att det ska bjudas på något gott
strimla tomater och lägg över tillsammans med skinka och färsk timjan. ciabatta4 skivor lufttorkad skinka1 bit getostfärsk timjan4 soltorkade tomaterskiva getost på 2 av brödskivorna. 1 bit getost
Getostoch rödbetor med grillat surdegsbrödMycket enkelt och går jättebra att förbereda. Grilla brödet och ställ formen med rödbetorna och osten på grillen strax före servering
Koka upp vatten, ananasjuice, teriyakisås, soja och farinsocker på medelstark värme. (Håller någon vecka i kylskåp i en ren streiliserad burk med lock)
Blanda vatten, tomatpuré, honung och vinäger tillsammans med salt, svartpeppar samt rosmarinen. Grilla först grönsakerna och lägg dem på sidan medans du grillar kyckling klubborna som vänds ofta och penslas med marinaden tills den är slut
Marinaden på kycklingen var citron ochrosmarin, så jag körde på den linjen med mer smak. Tillsatte lite olivolja och citron i delar, rosmarinkvistar, hela röda lökar, morötter, vitlöksklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.