Grillad zucchinisallad med ruccolapesto
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 hel zucchini per person (om rätten serveras helt vego, annars räcker 1 zuccini till fler port.)
  • 4-5 körsbärstomater per person
  • 1/2-1 gul lök per person
  • 3-4 msk av peston per portion (se recept nedan)
  • 0,5 dl kallpressad olivolja eller rapsolja
  • 1-2 klyftor vitlök
  • 2 msk citronsaft
  • 1/2 tsk rivet skal från en citron
  • 0,5 dl mandlar, pinjenötter, cashews eller solrosfrön
  • 2 rejäla nävar ruccola (blanda gärna upp med färsk basilika eller andra färska örter)
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.