Grillad vildsvinsstek med whiskysås
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 portioner
  • 1 kg urbenad
  • / 1 msk
  • / 1 msk grönpeppar
  • grönpeppar
  • / 1 msk sichuanpeppar
  • sichuanpeppar
  • / 1 msk flingsalt
  • flingsalt
  • / 2 tsk örtsalt
  • 4 finhackade vitlöksklyftor
  • / 3 msk tomatpuré
  • / 3 msk kalvfond
  • / 3 dl vatten
  • / 5 msk sweet chili sås
  • / 4 msk röd balsamvinäger
  • / 75 g smör
  • / 6 msk finhackad basilika
  • / 4 msk rökig whisky

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.