Enkelt gott och grillat med hängmörad ryggbiff, klyftpotatis och svampsås. Ryggbiff. Lägg i ugnssäker form och häll på olivolja, blanda och salta med flingsalt
1 kg ryggbiff salt svartpeppar. 1 kg ryggbiff salt svartpeppar. Bearnaisesås1,5 dl vatten 1,5 dl vitvinsvinäger 1 gul lök, grovt hackad 300 g smör 3 äggulor 1 kruka persilja, grovt hackad tabasco chilipulver
Vi hade både entrecôte ochryggbiff. Ibland får man till det så där jättebra och det bästa med den här rätten är ju att det är så enkelt att tillaga också
Skär upp ryggbiffen i fyra skivor och krydda dom med BBQ kryddan. Skala vitlöksklyftorna och mixa dom tillsammans med bladpersiljan, när allt är finfördelat så lägg i smöret och fortsätt att mixa, det är bra att mixa en längre tid så att smöret blir fluffigt då använder man inte lika mycket
Grillade tomater. Låt köttet vila i rumstemperatur medan sås och mos tillagas. Jag var lite skeptisk i början då jag trodde att jag skulle behöva lämna hela min domän och layout men så var inte fallet utan mina blogginlägg skickas per automatik dit, så om ni skulle snurra in på den sidan vet ni var varför jag syns även där
Servera med blomkålsstuvningen och nypotatis. Tillsätt smör, muskot, salt och peppar. 1salt och peppar. 11 st blomkålshuvud cirka 750 g 4 dl mjölk 3 msk vetemjöl 1 msk smält smör (flytande) 1 krm muskot riven salt och peppar 0. 12 Vispa samman mjölk och mjöl i en kastrull
Värm ett grilljärn och lägg på cocktailtomaterna. Ta ut ryggbiffen så den blir rumstempererad. Det är helt klart ett perfekt kvällsmål med inga kolhydrater och som fyller magen precis som den ska
Låt ryggbiffen stå ute och bli rumstempererad, sätt igång grillpanna eller stekpanna. Var inte helt säker på vad det jag skulle laga men kände för en saftigt god sallad med den saftigt möra ryggbiffen som jag fått av Bulltofta kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.