Grillade också på en bifftomat och skördade lite grönsallad. Härom dagen när vi var inne i stan så gick vi in på Saluhallen och fick bland annat med oss två stycken stora skivor t-bone steak
Lägg köttet i marinad. Halvera potatisarna och förbaka dem i ugnen. Koka ihop tomatsåsen. Lägg köttet på grillen och när det återstår 10 minuter, pensla potatishalvorna med chilismöret och grilla dem
Ta fram njurtappen i god tid. Grilla njurtappen hårt och hastigt på båda sidor. Skär njurtappen/slaktarbiffen i tunna skivor tvärs över de tydliga fibrerna
1 grillad kyckling. Sätt ugnen på 225 grader. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min
Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Suveränt kött. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Först la jag filéerna i en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.