Grillad lammytterfilé med potatis- och kikärtssallad
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 lammytterfilé, ca 400 g
  • salt
  • 1/2 dl olivolja
  • 1 limefrukt, pressad saft och rivet skal
  • 2 msk färsk mynta, hackad
  • 1 msk färsk rosmarin, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, rivna
  • 1/2 tsk svartpeppar,
  • grovstött
  • 500 g potatis, skalad, kokt och delad i bitar
  • 2 dl kikärter, kokta
  • 1 rödlök, i tunna klyftor
  • 1 dl svarta oliver utan kärnor
  • 2 msk citronmeliss, hackad
  • 1/2 citron, rivet skal
  • 1 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
  • svartpeppar
  • 50 g rucolasallat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.