Köttet är himla bra att jobba med och förutom röror gillar jag att grilla den i skivor eller halvor, ugnsbaka lådor, gratäng samt kryddiga grytor med färs
Skär skåror i auberginerna med en kniv och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Hacka auberginerna i en matberedare tillsammans med färskost, vitlök och tahini
Använd med fördel dubbla påsar och låt det marinera några timmar. Igår grillade vi kycklingfilé. Grilla sedan kycklingen över glöd tills den fått fin färg runtom och är helt genomgrillad
Fyll kycklingfiléernamed pesto. ) men häromdagen kom dottern och hade förslag på en rätt hon sett någon göra på YouTube, och visst det kunde vi ju testa, nämligen pestofyllda kycklingfiléer
Lägg över i en ugnssäker form (eller plåt med bakplåtspapper) och ringla över olivolja. Men innan dess tänkte jag att ni skulle få receptet på den goda marinaden jag gjorde till kycklingen igår när vi grillade
Vad grillade ni då. marinerad kycklingfilémed en god Tabbouleh och lite Raita. Fantastiskt ”billig” (i smartpoints) med tanke på hur god och fräsch denna middag är
Baconlindad kycklingfilé fylld med mozzarella, salami och oregano. kycklingfilé. Har haft en fantastiskt vecka med min familj och våra underbara vänner Jenny, Svenne och Johannes
Ingredienser Portioner. 4 3 auberginer 1 dl olivolja 3 vitlöksklyftor 1 röd chili 1 kruka mynta 1 tsk spiskummin 1 msk tahini (sesampasta, kan uteslutas) salt och peppar 1 citron Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.