Idag blev det premiär grillat, det blev… Grillad fläskytterfilé späckad med kryddig korv. Några drag med pepparkvarn men var sparsam med salt då sälta finns i både korv och bacon
Jag lagar sällan mat medkorv men grilladkorv på sommaren är nog ett av det bästa jag vet. Men om jag får välja så skulle jag vilja äta denna kombon av smaker på min grilladekorv varenda gång
Servera till en grilladkorvmed hög kötthalt. Bästa tillbehöret till den grilladekorven. Jag tycker mycket om att grilla korv på både vintern och sommaren när jag är ute i skogen, här en lättlagad räksallad att ta med som tillbehör till korven
Snitta korvarnamed en vass kniv på ett par ställen. Blanda och smaka av med salt och peppar. Servera med potatissallad, mâchesallad, skivad gurka och rädisor
Servera det grillade fläsket med varm surkål samt kokt färskpotatis och kokta späda morötter. Kvällsbrisen från Östersjön håller i sig och sprider dofterna från den grillade grisen, oh så gott
600 g fläskfilé 3 smala kryddiga korvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon. 600 g fläskfilé 3 smala kryddiga korvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon
Många fler smaksatta korvar, fler närproducerade märken gjorda på olika styckningsdelar och alla med en högre, uppmärksammad kötthalt och en mer kritisk syn på icke önskade tillsatser
Snitta korvarnamed en vass kniv på ett par ställen. Blanda och smaka av med salt och peppar. Servera med potatissallad, mâchesallad, skivad gurka och rädisor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.