Idag blev det premiär grillat, det blev… Grillad fläskytterfilé späckad med kryddig korv. Några drag med pepparkvarn men var sparsam med salt då sälta finns i både korv och bacon
Jag lagar sällan mat medkorv men grilladkorv på sommaren är nog ett av det bästa jag vet. Men om jag får välja så skulle jag vilja äta denna kombon av smaker på min grilladekorv varenda gång
Snitta korvarnamed en vass kniv på ett par ställen. Blanda och smaka av med salt och peppar. Servera med potatissallad, mâchesallad, skivad gurka och rädisor
600 g fläskfilé 3 smala kryddiga korvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon. 600 g fläskfilé 3 smala kryddiga korvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon
Snitta korvarnamed en vass kniv på ett par ställen. Blanda och smaka av med salt och peppar. Servera med potatissallad, mâchesallad, skivad gurka och rädisor
Spraya Glaze över lammet, korven och grönsakerna. Torka lammytterfiléerna torra med hushållspapper. Lägg på grillen först paprika, korven, lammytterfiléerna och sist grönsakshalstret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.