Grillad gravlax med rostad sötpotatis
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g laxfilé med skinn
  • 2 msk spiskumminfrön
  • hela
  • 2 msk korianderfrön
  • hela
  • ½ tsk chilipulver
  • 3 msk salt
  • gärna rökigt salt
  • 3 msk farinsocker 
  •   
  • Sötpotatis
  • 1 kg sötpotatis
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk smör
  • Flingsalt
  • Svartpeppar 
  •   
  • Varm ärtsallad
  • 150 g färska sockerärtor
  • 3 msk osaltade pistaschmandlar
  • Rapsolja
  • kallpressad
  • Några droppar lagrad balsamico eller crema di balsamico
  • Flingsalt
  • Svartpeppar 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.